Нешла гъулухъ

Урчl**** базли койзе,
Нешли нуша дихьиле,
Гьар кони изухlале
Цари пикри рукlуле

Акlунхlале дунъялике,
Нушазакан хlул рукlуле,
Вай дия ахlарган иле,
Нуша хъябруцl дурцуле.

Дугели хlарусуле,
Хlарили хlарукуле,
Нуша дигяхънили,
Нушам гъулухъ бируле.

Дагъайкем хlябал дусике,
Нешли ниъли духъахъуле,
Эх хадир бал хlабалале,
Нушам бурар ванагь цlакьле.

Гъулухъ гьини баралера,
Цуг хlабурар нешлаличу,
Цаца гьими дакlалера,
Тlар мавкlу вайил хlуйчу.

Нешла гъулухъ хугил цаб,
Неш дигяхъена цlакьле,
Гьини неш гьим рергохъалра,
Аркьяни жагьнамизе.


Рецензии