Кун, елемнэн эйтелгэн догалар
Доньяда булган якыннарга ,
Барып табыр изге телэклэрем ,
Ж,ылы нурлар сыман аларга.
Телим барсына ,илдэ тынычлык.
Бэхет сирпеп утсен коннэре.
Югалмасын ж,ирдэ тугры дуслык.
Иман булсын ж,анда , хислэре.
Йозлэреннэн елмаю тошмэсен ,
Яшь таммасын нурлы кузлэрдэн ,
«Кара болыт» юлны капламасын ,
Ометлэр китмэсен кун,елдэн.
Авыр чакта , Ходай ташламасын ,
Туганнарны , якын дусларны.
Мэхэббэт хисенэ кумсен барсын ,
Насыйп итсен якты юлларны.
Кемне яраткан мин хэм яратам
Алладан сорыйм мин догамда.
Аларга телим изге ун,ышлар ,
Рух коч биреп торсын доньяда.
Доньяга таралган якыннарга
Барып ж,итсен догам сузлэре.
Ж,аннарына кереп иртэ нурда ,
Насыйп итсен якты коннэрне.
24.08.2012г.
Свидетельство о публикации №112072808010
Теләкләрегез өчен эур рәхмәт.
Изге көннәрдә язылган Дога юлларыгыз кабул булсын.
Олы хәрмәт белән, матур теләкләр белән Талия.
Талия Абитова 28.07.2012 22:50 Заявить о нарушении