Кохання! на укр. яз

Я не дивлюся вам у очі,
моє серденько щось тремтить,
і в день, і в вечорі, і в ночі,
воно по вас, по вас болить.

А ви каміння, ви як скеля,
що окрім в горах маячить,
і я не знаю, що тут скоїть,
щоб ваше серце розпалить.

Нехай минають часи, роки,
у сердці завжди ви моя,
нехай та скеля, що у горах,
мене приваблює щодня!
Одеса. В.С.М.

 


Рецензии