Чуйна, лагiдна, нiжна...

Полонини, річки і моря,
Ліс і гори, пригір'я, рівнини...
Все це добра, багата земля,
Все це рідна моя Україна!

Невимовна, сліпуча краса,
Чуйна мова і пісня родинна,
Та густа українська коса,
Гарна дівчина - лагідна й сильна!

Ті квітучі вишневі сади,
Цвіт калини та запах жасміну...
Все це так мене вабить туди!
Все це ніжна моя Україна!


Рецензии