Его зм

Егоїзм – чорний…
Бо в себе кольори усі ввібрав.
Егоїзм – твій човен…
Головне, щоб рівновагу ти тримав.
Отож витягнути з нього все можливе:
Різнобарвні зернятка плодів
Рости лише заради жниви –
Жниви світлих кольорів.


Рецензии