Не ave

Не роби із мене божество,
Не малюй ікон, не треба.
Я не бачила ніколи
Того хто створив це небо
У якому ти літаєш,
У якому спиш на хмарах.
Я всього лишень людина,
В натовпі - лише примара.
На вдягай на мене німбу,
Він мені не до вподоби.
Я така, бо так створили
Я не прагну божої подоби.


Рецензии