Укра на

Ні, не вмерла Україна,
Не ховай її помалу,
Вона тільки що з коліна,
Підійнялась як Держава.
Хай сім років незалежна
І в скрутні часи живемо,
Але мало ми помалу,
Набуваємо вищу силу.
Ми підіймемо все що впало
І дамо життя народу,
Ми народимо Державу,
Що збудує міст до Бога.
Українське – жовте поле,
Та над ним – блакитне небо,
Ми збудуємо для нащадків,
Нове, чисте, незалежне.
Грудень 1998р.


Рецензии