Мова

  Люди і Люді! Послухайте слово!
Ніхто у вас –не забере вашу мову!
И никто не залезет вам в ваши умы!
Человек! ТЫ- хозяин своей головы!
Володар розуму –кожен з нас!
Ты хочешь СЧАСТЬЯ!? –Живи СЕЙЧАС!
Роби себе кращим з кожним кроком!
Кожним поглядом, з каждым вздохом!
Дари улыбки – і буде кохання!
Мова Любви –ось високе бажання!
А язык…Говори хоть пятью языками!
O, Dios comprende! Ты-россиянин
А я- українка! Ми –діти Землі!
Пам”ятай: Незалежність – у серці!!! Люби!
«Люби чи Любі?»..- Президент не підкаже!!!
Лиш серце відкрий і послухай уважно:
Что тебе шепчет Мама- Природа!?
Вона чомусь вміє різними мовами!
Краще би  ти–замість цих демонстрацій
Своє тіло зміцнив би - та без операцій!
Свій Дух укрепил- чтоб не пил, не курил,
Відкриття наукові – для себе відкрив!
Ты знаешь –что в атомах –Бога открыли?!!
И в ТЕБе –эти атомы! С Атомной силой!
Забудь о былом! Посмотри на себя!
Ти –Боже Дитя на Планеті Земля!!!!


Рецензии