Це лише сон

Мені наснилося, що ти прийшов, коханий.
Я відчиняю двері - ти стоїш!
Такий веселий, незрівнянно гарний
І тихим голосом до мене говориш:

" Пробач, серденько, ніжна і жадана.
Я помилявся і тепер лиш зрозумів
Нічого кращого немає ніж кохання,
Воно - найвище, найсильніше, я узрів!

Воно дорожче, навіть, золота й каміння!
Воно гарніше в цілім світі всіх прикрас!
Воно життя і щастя, і везіння!
Поруч із ним - умить минає час!"


Рецензии