Ой кувала зозуленька

Присвячуeться стареньким, самотнiм бабусям

***               
Ой кувала зозуленька
Над рікою в гаї
Сповістила що не довго
Я вже жити маю.

Розлетiлися дiточки               
По білому світу,
А самій в мої годочки    
Не хочеться жити.

Ой кувала зозуленька
В гаї над рікою,
Де стояла з козаченьком
Зовсім молодою.

Ой кувала зозуленька
В лісі на тополі,
Слухали ми та просили
Щасливої долі.

Пролетiло життя красне
Пройшло, промайнуло
На зозулин голос ясний
Серце вiдгукнулось.


Не злякала мене птаха
Вісткою такою –
Квола я вже, час прощатись
Тілу із душою…
       ----------------


Рецензии
Спасибо за красоту языка и душевность стиха.
Пусть не будет грусти ни у бабусь, ни у нас.
Доброго Вам!

Галина Геро   14.08.2012 11:23     Заявить о нарушении
Спасибо Вам, Галина, за столь тёплый отзыв.
Конечно же хотелось бы без грусти, но...
Всех благ Вам!

Фаина Янко   20.08.2012 16:45   Заявить о нарушении