Мар Валер ян вн - Вчительц з велико букви!

Сьогодні свято!
Всі свої вітання для Вас,
Чарівна наша і свята!
Ви вчителько, єдина і остання,
Ви пані величава, та проста.
Ви наш взірець, пишаємось відкрито!
Свої серця підносимо до Вас.
І двері в юність вже дано забито,
Та ми сьогодні не забули Вас!
Вам виповнилось рівно дев’яносто.
Поважну дату дарував Господь.
В житті не легко було і не просто,
Любов, змогла все це перебороть.
Ви вміли вчить не тільки по наукам,
Були Ви прикладом, що залишили нам,
Розповіли і дітям ми, та внукам,
Який Ви в душах залишили Храм.
Благословен Ваш шлях і сила волі,
Шляхетність у крові, в душі у Вас.
Гадаємо Ви вдячні своїй долі.
І хай Господь, ще подарує час!
Приміть вітання щирі та відверті:
Здоров’я і наснаги для життя.
Ми ваші учні - чемні, грубі, вперті.
Вам несемо Любові багаття! 


Рецензии