Футбольный Киев, Eвро- 2012
Львiв,Донецьк та Київ
До матчiв пiдготувались,
Фанати щасливi!
Рiдна вулиця Хрещатик
Фан-зоною стала.
Зустрiчаються тут гостi,
Смакують борщ, сало...
Сонце сяяло всi днi,
Давало наснагу,
Напоями України
Вгамували спрагу.
На вулицях щодня свято,
Народнi гуляння.
Братаються гостi з нами,
Фото на прощання.
Особливо сподобались
Шведи, iталiйцi,
Iспанцi та англiчани,
Всi- не поодинцi.
Не вмiщало всiх фанатiв
Футбольнеє поле,
То ж футбольним став
Хрещатик-
Болiльникiв море.
А вечiрній Київ-диво
У вогнях казкових!
Сувенiри всi придбали,
До зустрiчей нових!
01.07.2012,Kиїв.
Фото iз iнтернета.
Свидетельство о публикации №112072409062
откликнулись мне понравилось.Творческих вам успехов и крепкого здоровья.
С теплом А.Р.
Абдульмахмуд Рахимов 08.08.2012 22:54 Заявить о нарушении
не только у меня,я сама это видела на главной улице-Крещатике!
Даже сфотографировалась с испанцами и др.В то время я гостила у детей в Киеве.
Всегда вам рада.С теплом,Маша.
Мария Куцина 09.08.2012 00:55 Заявить о нарушении