Моя Украина
Ми теж твої дiти!
По землi рiдненькій їдем,
Чому ж не радiти?
Проминаєм нашi села,
Сади бiля хати.
Лелеченьки сiли в гнiзда
Малят доглядати.
Автобан новий,чудовий,
В'ється,нiби стрiчка.
Назви сiл такi веселi
I оптимiстичнi!
Молодаво,Мила,Мрiя,
Сонячне, Царiвка,
Капiтанiвка,Привiльне,
Також Українка.
Заховались iмена в них:
Iванiвка,Северинка,
Улянiвка, Омеляна,
Макарiв,Петрiвка.
I природу мальовничу
Знаходим:Петрушки,
Березiвка,Калинiвка,
Зенений Гай,Грушки.
Україно,славна ненько,
Будь матiр'ю для всiх,
Твої дiти щоб не знали
Проблем i бiд усiх!
24.06.2012, Україна
Фото iз iнтернета.
Свидетельство о публикации №112072400727
Тайный Альков 14.04.2013 02:06 Заявить о нарушении
Щиро дякую,шановна Тетяно,,що завітали на сторінку,за приємний відгук,за любов до рідної України.
Всього Вам найкращого.З повагою,Маша.
Мария Куцина 14.04.2013 22:09 Заявить о нарушении