Мы тут вам здрасьВици

Зары вжа вмажыМа Ж.
А то, вы бачыта,
Ныц ны в Мынтай.

ЗанаВис прамо-ткы
РакТом настаВВ у в Вась.
Да ны однако жех! На цельФана, Р!

ШосТага раницай
Нас задубБахСили Зь.
Да й нафСИКда какСЯ. Гах ты Ш нора!

Кали што яко жэ,
То выбачайце нас.
Были мы з БарыНам...в Ападыщах.

Ну, й апа дала нам щав ль да бес щавЯв.

Чытайта слейДуйЩаг...
ВарыМня


Рецензии