Последнее прощание

Колись до мене приповзеш
ти на колінах, проклянеш
оцей от час розлуки нас
і ще згадаєш наш "прованс".
Я пригадаю свої муки,
твої губи, очі, руки,
твої слова, твоє мовчання,
згадаю всі наші прощання.
І те останнє, пам'ятаєш?
ти певно зовсім не згадаєш...
Воно було таким болючим,
таким жорстоким і колючим.
І просто в серце моє впилось,
а потім довго, довго снилось...


Рецензии