Не дiзнатися, хто ми такi...

* * *

Не дізнатися, хто ми такі.
Чуєш — зорі бринять і сміються.
В наші душі,
                як всесвіт — гулкі,
Може, зараз усі переллються.

І не буде нічого. І ніч
Пропаде з нами разом навіки...

...То чому ж не тікаєте пріч —
В нас впадаєте, зоряні ріки?


Рецензии