И надо же... василю симоненко посвящено

З ПОЕТИЧНОГО ЗБІРНИКА СТАНІСЛАВА БУРЯЧЕНКА «ЗЕМНІ ДОЛОНІ»

РУБРИКА «CУПРОТИ ВІТРУ І НЕГОДИ»

Все пізнати й нічого не взять –
прийшов у цей світ поет.

С.Єсенін.
З КНИГИ ПОЕЗІЙ БУРЯЧЕНКА СТАНІСЛАВА ЯКИМОВИЧА

«СУЦВІТТЯ ДО ПОЕТОВОГО ВІНКА»
(пам’яті Василя Симоненка, людини і поета)

І ТРЕБА Ж…

І треба ж отакій напасті:
Одне в них прізвище
і кров неначебто єдна.
Лише один живий
і рветься, бач, до «власти»,
А інший вже віддав життя сповна.
То в кого ж людяність земна?
- У того, хто живий
із мертвим до Вкраїни серцем?
Чи у поета, в котрого
боліло за Вітчизну серце?
……………………………………………………….
Благослови нас, Боже, -
Живий душею – переможе,
Бо Україна єсть і завжди буде,
Й ніхто її майбутнє не погубить.

              1997-99 р.р.

Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва


Рецензии