Карпати

       КАРПАТИ
Жаль Карпат не видно з Харківщини
Де красиві гори полонини
  Там вівчар свої отари дбає
Соловейко навпіл серце крає
   Ось сніги зійшли із гір в потоки
  По весні річки мов наші роки
Закохався знов вівчар в дівчину
Чарувала пісня полонину...
Він співав про дивний стан дівочий
  І про світлі волошкові очі
Чути його голос дуже дивний
Вторить Черемош йому  не стримний
    Знов зозуля нам співа в Карпатах
Повз смерек лунає спів завзято
Чистий і дзвінкий як небо в ранці
 Стали ми з Карпатами побранці
     Краю дивний, частка України
Щастя і добра кожної днини
Як дітям добра бажає мати
 Квітнуть хай УкраЇнські Карпати
   20.07.2012г
    О.А.Тарасенко.


Рецензии