З днем народження
Моїй ЖІНОЧЦІ.ПРИСВЯЧУЮ....
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ,,
На небі зорі вже погасли
А то , що сходить вже пала
Несе нам день , такий прекрасний
І свято––кращого ннема
Твій День народження сьогодні
Моя ти зіронька земна
Щасливі очі і бездонні
І ти сьогодні нє сумна
Тебе вітаю , моє щастя
Тобі бажаю лиш добра
Щоб завжди доля посміхалась
Бо ти повір, така одна
А ми із сином, твої ДІВИ
Лілеять будемо тебе
І Бога щиро так попросим
Хай наше щастя береже
Танюша, РАК ти наш , Хозяйка
Бувають ДІВИ не праві
Та памятай, що вони люблять
Тебе найбільше на ЗЕМЛІ..
05:45
А.А.Тарасенко17.07.2012.
Свидетельство о публикации №112072101648