Не все, не все... украинская сатирическая миниатюр

З ПОЕТИЧНОГО ЗБІРНИКА СТАНІСЛАВА БУРЯЧЕНКА «ЗЕМНІ ДОЛОНІ»

МІНІАТЮРИ.

РУБРИКА «У СВІТІ ТВАРИН, ПТАХІВ І ПЛАЗУНІВ…»

НЕ ВСІ, НЕ ВСІ…

Не всі, не всі облишили надію,
і віру втратили не всі.
Терплячих віра до спокону гріє.
Для них ніякі грати не страшні.

                Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва


Рецензии