Лисья логика украинская сатирическая миниатюра

З ПОЕТИЧНОГО ЗБІРНИКА СТАНІСЛАВА БУРЯЧЕНКА «ЗЕМНІ ДОЛОНІ»

МІНІАТЮРИ.

РУБРИКА «У СВІТІ ТВАРИН, ПТАХІВ І ПЛАЗУНІВ…»


ЛИСЯЧА ЛОГІКА.

Якби я на зайців не полювала,
Давно б їх від хвороб не стало.
Я очищаю ліс від слабості й болячок,
й даремно хтось жаліється та плаче.
За вірну службу час мені вже дати
найвищу в світі по роботі плату.

                Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва


Рецензии