Бачити серцем

Бачити серцем,та не бачити очима,
Весь світ немов навпомацьки сприймати
І вірити,що доля це єдина,
Мені наосліп всюди мандрувати.
Чекати вірного єдиного порогу,
Щоб доторкнутись та вдихнути глибш,
Немов закінчилась далекая дорога
І світ не вужчий,а набагато ширш.
Що відчуваю? Майже небагато
Відгукую я знов твоє ім'я,
Давно пішла.Далеко моя хата.
Та збережу навіки полум'я


Рецензии