Благаю
І з гніздечка у політ
-Мамо! Тату! Прощавайте!
-Я лечу од вас у світ!
-Боже праведний! Благаю!
Ненька молить, сльози льє -
-Захисти моє малятко,
Любе, миле, дороге!
Хай у війську син відслужить,
Не пізнавши жах війни -
Вояки щоб жили дружно,
Честь і мужність берегли.
Хай донька щаслива буде,
Ніби мальва хай цвіте.
І освіту - хліб здобуде
Та кохання шли ясне.
Доля, щоб плелась віночком,
З квітів ніжних польових.
Із веселки що на небі
З ниток сяйва, золотих.
Хай боронить БОЖЕ СЛОВО!
Діток наших у житті!
Щоб пройшли усі негоди,
Не торкнувши їх стежки.
Свидетельство о публикации №112072007974