Краплина щастя, як роса

Хіба щасливим бути ,то є гріх?
Чи  в тому є живе прокляття?
Коли смієшся - пісня , сміх
А сум і плач, хіба то щастя?

Румяні щічки......блиск очей,
На серці радість, в тайні щастя
Застилий присмак.....вуст, лілей
Тай  не срашні чужі прокляття.

Краплина щастя, як роса
З світанком хмарою розтане
Кусочок раю ....Не сама
Відлунням в серці,ехом стане.


Рецензии