УКРА НА

~УКРАЇНА~
Я живу на землі, де співається
пісня,
Де танцюють гопак,- це наш
вічний танок. Де лунає в селі
пісня "Мамина вишня",
Де почуєш веселий,
колядівський дзвінок.
Тут працює народ без  утоми на
полі,
Заробляє на хліб, на своє
прожиття.
Незалежність панує, народ
любить волю,
Хоче бачити гарним своє
майбуття.
Тут виховує батько розумними
діток,
Вчить їх добрими, щедрими
бути завжди,
І людей наших ближніх цінити
уміти,
І в житті досягати своєї мети.
Всі проблеми і стихії, ми все
подолаєм,
І важкі оці роки ми переживем.
Бо ми сильний народ!  Силу
волі ми маєм!
До майбутнього світлого в
праці прийдем!
Ти для мене єдина моя Україна!
Мені любе і рідне усе що тут є,
Ти повір! Я тебе ні за що не
покину!
Твердо в землю врослося
коріння моє!
    20.02.2000.


Рецензии