Для подруги Лариси
Невже пройшло вже 50?
Невже минуло півстоліття?
Ти виглядаєш лиш на 25,
Тому бажаю в першу чергу довголіття.
Здоров'я зичу й радості без меж,
Удачі й успіхів завжди й в усьому,
І процвітання,й кар'єри росту теж
Й е відчувать ніде й ні в чому втому.
Ти є сестра,дружина,мама і дочка,
Ти сильна жінка,вчитель і людина.
І логіка завжди в тебе гнучка,
А для родини Ти є та ....єдина....
ТИ стержнем є для всіх дуже міцним,
Ти берегиня для своєї є родини...
Щоб описать тебе словом одним,
Тут не знайдеться жодної людини.
Ти завжди вміла всіх разом зібрати,
Ти завжди рада всім допомогти,
ТИ завжди вміла всіх нас згуртувати,
Й мудру пораду вміла дати ти.
Про тебе можна довго говорити,
ПРо тебе має кожен що сказати,
Але тебе не можна не любити
Й на зустріч із тобою не чекати.
Ти є прекрасний приклад для синів,
Як жити,виживати і не здатись.
Тому бажаю Тобі сонячних я днів,
Плакать від радості,й завжди посміхатись.
22.03.2012
Свидетельство о публикации №112072000595