серце

дрімає серце на твоїй долоні,
муркоче щось, неначе кошеня,
що загубилось на чужім пероні...
...і слухає в тобі своє відлуння...

стискаєш пальцями до болю...
і серце вже тріпочеться - не спить.
знеможене, але не проситься на волю,
закохане навік в очей твоїх блакить.

цілуєш, пестиш, обіймаєш серце,
і розтає воно від ніжності й тепла,
натішившися викинеш в віконце,
й огорне його вічная імла...

не бався з серцем, бо воно живе
і вміє плакати, страждати і любити,
йому без рук твоїх життя вже невластиве,
без їх тепла воно не зможе більше жити...


Рецензии
Моё сердце бедное заплакало.

Вадим Милославский   20.07.2012 20:19     Заявить о нарушении