Вёска
Паспей даглядзе агарод,
Бо яблыки ужо паспели,
Але жуки бульбу зьели.
На рыбу хтосьци идзе?
Гуси плаваюць в вадзе,
Дровы хто будзе калоць?
Зерне не трэба больш малоць.
Няси дзед гармонь,
Суседка хлопай у ладонь,
Галька ягад назбирала,
Ды у лесе троху па блукала.
Заходзьце у госци,
Кали будзе штосьци.
Свидетельство о публикации №112072004896