Гадюка... Украинская сатирическая миниатюра
МІНІАТЮРИ.
РУБРИКА «У СВІТІ ТВАРИН, ПТАХІВ І ПЛАЗУНІВ…»
ГАДЮКА.
Звивається між трав
і злісно все сичить:
- Чом світ не миша,
щоб його вжалить.
Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва
Свидетельство о публикации №112072000396