трьом хвилинам

В твоїх очах я заблудився
Загубився і пропав
І тут наш потяг зупинився
Тебе тоді украв вокзал.
А я так хочу доторкнутись
І проснутись вже не сам
Та не можна відвернутись
Місяць в небі вже згасав.
Лише для тебе я відкрився
Подивися, там шось є
Та знову сам я залишився
Ти, напевно, не моє.


Рецензии