Крот... Украинская сатирическая миниатюра

З ПОЕТИЧНОГО ЗБІРНИКА СТАНІСЛАВА БУРЯЧЕНКА «ЗЕМНІ ДОЛОНІ»

МІНІАТЮРИ.

РУБРИКА «У СВІТІ ТВАРИН, ПТАХІВ І ПЛАЗУНІВ…»


КРІТ.

Не чув, не бачив, не скажу.
Своїм спокоєм дорожу.

                Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва


Рецензии