Сорока... Украинская сатирическая миниатюра

З ПОЕТИЧНОГО ЗБІРНИКА СТАНІСЛАВА БУРЯЧЕНКА «ЗЕМНІ ДОЛОНІ»

МІНІАТЮРИ.

РУБРИКА «У СВІТІ ТВАРИН, ПТАХІВ І ПЛАЗУНІВ…»


СОРОКА.

Наскрегоче, нас ороче.
Голову усім морочить.

                Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва


Рецензии