Волк... Украинская сатирическая миниатюра
МІНІАТЮРИ.
РУБРИКА «У СВІТІ ТВАРИН, ПТАХІВ І ПЛАЗУНІВ…»
ВОВК.
Страшний для всіх,
бо дядечко – Ведмідь.
Вже краще стороною обійдіть.
Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва
Свидетельство о публикации №112072000357