Давай! пародия Украинская поэзия
РУБРИКА "СУПРОТИ ВІТРУ І НЕГОДИ" (на громадянські теми)
Станіслав Якимович Буряченко
Піснею незручно назвати.
Такий собі шлягер, який
виспівують по телеку.
ДАВАЙ!..
(пародія)
На сцену, братці, гуртом ми лізем.
Тягни нас краном – все’дно не злізем.
Надворі зимно, а в серці – май.
Печи, жми, чухай,
давай, давай.
Ах, ох, ох, ах…
Хоч сил хватає, тями немає,
А живчик в кожного добряче грає.
Крутись, мов дзиґа, стрибай, кружляй,
Печи, жми, чухай,
давай, давай.
Ах, ох, ох, ах…
Усе забуто, усе – «ніщак».
На видри гайки усяк мастак.
Крути ногами, жопою грай,
Печи, жми, чухай,
давай, давай.
Ах, ох, ох, ах…
Кайфуйте, братці, трощи, ламай –
Все’дно не світить ніякий рай.
Тож не сумуй ніколи і не скучай,
А жми на наше: - Давай, давай…
……………………………………………………
Ламати легше, ніж будувать.
Задарма кожен хотів би мать
І хліб й до хліба, всього – доволі,
Та, бач, любенькі, така вже доля:
Без праці й поту годі чекати
Достатку й щастя у власних хатах.
31.12.1997 р.
*********************************************************
УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА БЄЛЯЄВА
Свидетельство о публикации №112072000141