Тучки по небу плывут... хмарки по небу пливуть

З ПОЕТИЧНОЇ ЗБІРКИ "ЗЕМНІ ДОЛОНІ"

РУБРИКА "СУПРОТИ ВІТРУ І НЕГОДИ" (на громадянські теми)

Станіслав Якимович Буряченко

ХМАРКИ ПО НЕБУ ПЛИВУТЬ…

Хмарки по небу пливуть.
Качка у лозах кряче.
А на душі – каламуть:
Настало життя собаче.

           1997 р.
*********************************************************
УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА БЄЛЯЄВА


Рецензии