О-О! Сколько слов... Украинская поэзия
РУБРИКА "СУПРОТИ ВІТРУ І НЕГОДИ"
СТАНІСЛАВ ЯКИМОВИЧ БУРЯЧЕНКО
О-о! Скільки слів…
О-о! скільки слів
безплідних і порожніх
Ми за життя
випліскуєм у світ.
І падають вони
у пил дорожній
і гинуть мовчки
в плині літ.
*********************************************
УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА БЄЛЯЄВА
Свидетельство о публикации №112071909925