Откровенность сердца... украинская поэзия

З ПОЕТИЧНОЇ ЗБІРКИ "ЗЕМНІ ДОЛОНІ"
РУБРИКА "СУПРОТИ ВІТРУ І НЕГОДИ" (на громадянські теми)

СТАНІСЛАВ ЯКИМОВИЧ БУРЯЧЕНКО

ШИРІСТЬ СЕРЦЯ

Щирість серця –
Це щирість страждання.
Його не обманеш нічим.
Надія – це віра й чеканя,
І біль, незрівнянний ні з чим,
І зов невідступні страждання,
І мисль, не розділена з кимсь.
*******************************************
УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА БЄЛЯЄВА


Рецензии