Слуга украинская поэзия

З ПОЕТИЧНОГО ЗБІРНИКА "ЗЕМНІ ДОЛОНІ"

РУБРИКА "СУПРОТИ ВІТРУ І НЕГОДИ" (на громадянські теми)
     Станіслав Якимович Буряченко

СЛУГА.

Слугою вірним був, допіру
Не втратив остаточно віру
В облудність гучних слів,
Оманливість ідей.
Тепер поміж людей
(не між поважних тих ослів)
Відчув себе людиною нарешті.
Людиною!
Слугою правди,
              совісті
                і честі.
1994 р.

***************************************************


Рецензии