Колискова

Мама колискову…
Ту співала у вісні…
Пісню ту любові…
Заспіваю я тобі…
Хай та пісня лине…
По садах і по гаях…
Пісню ту чудову…
Проспіває дивний птах…

Приспів:
Мамо, мамо, мамо…
Відпусти мене – туди…
У країну мрії…
Де хмаринки час знайшли…
Я їх порахую…
І на небо відпущу…
Я країну мрії…
У житті своїм знайду…

Пісню ту чудову…
Я у серці збережу…
Пісню солов’їну…
Я в душі своїй знайду…
Хай вона лунає…
По країні дорогій…
Нашій тій країні…
Україні золотій…

Я життя наповню…
Тим коханням дорогим…
Я його зігрію…
Своїм серцем тим Земним…
Воно заспіває…
Я на спів той прилечу
Я його зустріну…
І уже не відпущу…

Принесу той спів - я…
У країну моїх мрій…
Свою колискову…
Заспівай, скоріш не стій…
Ти ту пісню мами…
Із дитинства пам’ятай…
Ти ту колискову…
Ніколи не забувай

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/534-koliskova.html


Рецензии