Повернись

Сірий, сумний, паскудний світанок
Холодний, просторий, скрипучий диван;
Самотній, сухий та без смаку сніданок
І день настає… День – нещадний тиран.

Чашка мутної дешевої кави,
Цигарки гіркої задушливий смак,
Радейко тріщить десь там для забави.
Не хочу… Не знаю… Живу просто так.

Твій запах різкий, він завжди зі мною,
Він стінами моїми ще не забувся,
Ти в’ївся в усе. Все пахне тобою.
Я так сильно хочу щоб ти повернувся!

В сорочку твою я себе загортаю,
Шкарпетки великі твої натягаю.
Потрохи дурію… Я розум втрачаю…
Навколішки я повернутись благаю!


Рецензии
ОЧЕНЬ ИНТЕРЕСНО. СПАСИБО.
С уважением, Алексей.

Алексей Приходько 3   20.07.2012 21:11     Заявить о нарушении