Именем народа украинская поэзия
СТАНІСЛАВ ЯКИМОВИЧ БУРЯЧЕНКО
ІМ’ЯМ НАРОДУ.
О-о, скільки перемолото людей…
А скільки сліз удовиних пролито…
Страждав колись за всіх і Прометей,
Та був він лиш Один за всіх убитий.
А тут мільйони полягли снопами.
За що? Навіщо? За отих іуд?
За слово правди і за хліба грами?
Хай своє слово скаже Божий суд!
Ім’ям народу – совістю країни,
Сукрицею землі – стражданням поколінь,
Ім’ям майбутнього незламної Вкраїни –
Прокляття вам, іуди! Згинь, мара! Амінь.
1997 рр.
Свидетельство о публикации №112071900631
С уважением, дочь автора Светлана
Щиро дякую за висловлену Вами думку!
З повагою, донька автора Світлана
Станислав Буряченко 20.07.2012 00:44 Заявить о нарушении