Есть люди, есть... украинская поэзия... люди,...

ПОЕТИЧНА ЗБІРКА "СУПРОТИ ВІТРУ І НЕГОДИ"

          Є ЛЮДИ, Є…

СТАНІСЛАВ ЯКИМОВИЧ БУРЯЧЕНКО

Є люди, є. Та щей  достоту.
Шкода, людці теж поряд є.
Існує серед нас сволота,
Що нам життя лише псує.

             1973 р.

УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА


Рецензии