Был ты тогда молодым украинская поэзия
Був кращим у сто крат.
ПОЕТИЧНА ЗБІРКА «ВІЙНИ ГРОМОВИЦІ».
(1968-99 рр.)
СТАНІСЛАВ БУРЯЧЕНКО
БУВ ТИ ТОДІ МОЛОДИМ.
Ти біг з усіма в атаку.
Здіймався над полем дим.
Був ти тоді молодим,
А сонце жевріло маком.
Упав ти в бою за волю
В далекім краю, чужім.
Затих війни грізний грім.
А над тобою тополя.
Шумить вона на роздоллі
Ледь чутно, тихо, тихо.
Зле минулося лихо.
Спить солдат серед поля.
*************
Бережуть вічний сон бійця
Живих його друзів серця.
УКЛАДАЧ - ДОНЬКА АВТОРА СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА БЄЛЯЄВА
Свидетельство о публикации №112071900421