Прийди до мене

Ти прийди до мене непроханий
Раннім ранком, та, навіть, ввечері,
До нестями в мене закоханий,
Хай давно посивіли кучері.

Зачаруй ти мене усмішкою,
Щоб у небі веселка заграла.
Будь завжди закритою книжкою,
Щоб до тебе цікавість я мала.

Ти явись до мене веселкою
Після літньої теплої зливи.
Прилітай же ти канарейкою,
Наспівай мені любі мотиви.

Повертайся до мене ти променем,
Щоб зігрів назавжди мою душу,
І забудуться гіркі спомини,
Що в собі зберігати я мушу.


Рецензии
Понравилось "Ты прийди до мене"
С уважением, Татьяна

Татьяна Турбина   11.09.2013 15:26     Заявить о нарушении
Спасибо, Танюша! Рада снова с тобой общаться. С теплом Вера

Вера Кириченко   12.09.2013 07:39   Заявить о нарушении