И колоски не гнутся украинская поэзия
Щоб світ новий
Був кращим у сто крат.
ПОЕТИЧНА ЗБІРКА "ВІЙНИ ГРОМОВИЦІ".
(1968-99 рр.)
СТАНІСЛАВ БУРЯЧЕНКО
І КОЛОСКИ НЕ ХИЛЯТЬСЯ…
В тривожний час живе наша планета.
Щодня десь ллється кров, бій не вщуха й на мить.
Та правду не спинити лезами багнетів
І бомбами її нізащо не спинить!
Хай пам’ятають ті, що вже забули:
Народ наш не коривсь у будь-яку добу.
Його ніякі біди не зігнули.
Він волю й мир у боротьбі здобув.
І не віддасть нізащо і ніколи,
Бо він живе, бо міць землі у нім.
І колоски не схиляться додолу
В густому полі, хоч би й вдарив грім!
-«-
Укладач – Бєляєва Світлана Станіславівна
Свидетельство о публикации №112071900344