Кто за что голосует. украинская сатирическая миниа
Хіба ревуть воли,
як ясла повні?
Панас Мирний.
Схаменіться,
будьте люде,
бо лихо вам буде…
Т.Г.Шевченко.
РУБРИКА «ШРАПНЕЛЛЮ –
ПО МІШЕНЯХ»
(мікробайки та мініатюри з натури)
1970-98 р.р.
ХТО ЗА ЩО ГОЛОСУЄ.
Ви – «протии»? А от я, я – «за»!
Бо шеф – мущина! Він – гроза…
Ви тепер – «за»? А я от – «проти».
Чому???
Бо попросив з роботи…
………………………………………………………….
Секрету тут ніякого немає.
Шеф, мабуть, теж
На думці щось та має.
Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва
Свидетельство о публикации №112071900184