Свет не без чудес украинская сатирическая миниатюр
Хіба ревуть воли,
як ясла повні?
Панас Мирний.
Схаменіться,
будьте люде,
бо лихо вам буде…
Т.Г.Шевченко.
РУБРИКА «ШРАПНЕЛЛЮ –
ПО МІШЕНЯХ»
(мікробайки та мініатюри з натури)
1970-98 р.р.
СВІТ НЕ БЕЗ ЧУДЕС.
Вірші пописує,
друкує на машинці
і розсиляє їх
на сто адрес.
Вже краще б їх читав
лиш своїй любій жінці.
Вона б стерпіла:
Світ не без чудес.
Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва
Свидетельство о публикации №112071900173