Учитесь... украинская сатирическая миниатюра
Хіба ревуть воли,
як ясла повні?
Панас Мирний.
Схаменіться,
будьте люде,
бо лихо вам буде…
Т.Г.Шевченко.
РУБРИКА «ШРАПНЕЛЛЮ –
ПО МІШЕНЯХ»
(мікробайки та мініатюри з натури)
1970-98 р.р.
«УЧИТЕСЬ…»
«Учитесь торговать», -
повчав Ілліч колись.
От і навчились:
тягнуть все з країни,
лиш «тонко действуй»,
не лінись.
Комусь «на лапу» дай
чи подаруй машину;
і вчасно покричи,
що ти за Україну.
А там, дивись,
просунеш хвацько сина
і доньку прилаштуєш
водночас.
і буде в тебе
всього про запас.
Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва
Свидетельство о публикации №112071900157