Очраштылар НУРлы кузлэр
Кабат безгэ язмыш булэк итеп ,
Очраштырды тормыш юлында.
Купме еллар ж,анга сынау биреп !
Яндырды , сагыш ялкынында.
Аерылганда безнен, барган юллар ,
Упкэлэудэн ярсу булгандыр.
Кемдэ гэеп ? Инде узган еллар.
Очрашуга насыйп кылгандыр.
Очрашулар бер мизгел булсада ,
Ж,анда тэуге хисне , ут ярсый .
Сагышлы кузлэр НУРлы янсада ,
Йорэклэрдэ мэн,ге балкысын.
Ике якта гомер юлын утеп ,
Куп сынаулар кичеп тормышта .
Биргэн очен мизгел очрашуга ,
Рэхмэт эйтэм ! Безнен, язмышка .
Рэхмэтлемен тэуге сойгэн ярга ,
Гафу иткэн нурлы кузлэргэ ,
;эм , елмаеп каршы килеп басып ,
“ Саумы иркэм ! “ - дигэн сузлэргэ.
19.07.2012г.
Свидетельство о публикации №112071807575