***

*   *   *
Відкрий свої очі і подивись, який широкий цей Всесвіт,
Відкрий, ****ь, свою душу, бо вона комусь НЕОБХІДНА!
Відкрий своє серце, у яке хтось так голосно стукає,
Відкрийся, бо це не просто хтось, бо це Я.
Відкрий мені себе, зроби виняток з правил свого життя,
Видихни свої почуття, як випускаєш дим з власних легенів.
На жаль, я не «Ватра біла» за 5,25,
Не нашпигований відходами тютюну папір,
Не одна з 20-ти сигарет, наявних у пачці,
У мені щось БІЛЬШЕ, ніж просто дим,
І я залишу щось БІЛЬШЕ, ніж просто неприємний присмак у роті,
Я буду горіти довше, ніж сигарета,
І житиму довше, ніж недопалок на тротуарі,
На тротуарі в Дніпропетровську,
По якому ти будеш ходити,
Кожен день обминаючи моє життя.
Відкрий мені нарешті свої почуття,
Якщо взагалі їм ДОЗВОЛЕНО ЖИТИ!..


Рецензии